Пичони с татуировка на Ботев – Piccioni con il tatuaggio del Botev

Scritto il 19th marzo, 2010 Autore: admin.
Categorie: foto, Samb, Samb Tatoo, Tematiche ultras. Letto 1.975

enrico-piccioni-tattoo

Per la rubrica Samb Tatoo questa volta abbiamo una chicca! Arrivata questa mattina per email con richiesta di pubblicazione da parte di DieForBULGARIA ecco il tatuaggio dell’ex all’allenatore della Samb.

В ход е поредното дело срещу Димитър Христолов, което е предизвикано от неудовлетворени кредитори. Заради забавяне и неплащане на огромни суми Селския е пред официален фалит като целта е във футболното акционерно дружество да влезе синдик. Колкото и странно да е адвокат Недялко Шилев отново е осигурил юридическа защита на Христолов въпреки тирадите и от двете страни, че са се разделили заради финансови дразги.

Мачовете от цялата ДЮШ на Ботев Пловдив ще се охраняват официално от пловдивската полиция. Това стана след подписване на договор между органите на реда и Клуб 1912. В този контракт са залегнали единствено клаузи за финансови и други условия през периода Март-Юни`2010. За всички стари задължения към полицията Христолов ще си поеме отговорността.
В същото време Енрико Пичони стана може би първият италианец, който изографиса клубната ни емблема на тялото си. Стилен надпис с името на съпругата му Елена и логото на отбора на Града вече ще бъдат завинаги с него.
След поредният кръг на А-група се оказа, че бултрас, които преминаха на 12.03.2010 пред паметника на стадион “Ботев” от 16.30 часа до 20.30 часа, са били сумарно повече, отколкото бяха зрителите на всички мачове в страната!
Наздраве горди канари!
Be Sociable, Share!

1 commento.

Articoli Correlati

H69

Commento on marzo 19th, 2010. MyAvatars 0.2

E’ normalissimo tatuarsi lo stemma del botev….della samb si vergogna!!!!

Lascia un commento

I Commenti possono contenere anche codice xhtml. Sono richiesti nome ed Email (l'email non apparir), L'URL opzionale


Nome


TOP100ADD.COM - ADD YOUR SITE, BOOST YOUR TRAFFIC. Add to Technorati Favorites TopOfBlogs